Catch the Future – Why the Fish Industry Needs Innovation
Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen seminaariin, jossa sukelletaan kala-alan kestävyyden, kiertotalouden ja innovaatioiden maailmaan. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä, tutustumaan ajankohtaiseen tutkimukseen ja verkostoitumaan muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa.
📅 Aika: tiistaina 21.10.2025 klo 9-12.30
📍 Paikka: Säätiö-sali, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10 D, Turku / etäosallistuminen
Kenelle? Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kala-alasta, kestävyydestä ja innovaatioista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään englanniksi. Flavoria Innovation Festival – kalainnovaatioviikolle ilmoittautuneille tilaisuus on osa kurssia.
Miksi osallistua? Tilaisuudessa saat ainutlaatuisen katsauksen kala-alan kestävyyden tulevaisuuteen. Pääset kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä, tutustumaan ajankohtaiseen tutkimukseen ja innovaatioihin sekä verkostoitumaan muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. Olitpa opiskelija, alan toimija tai vain utelias oppimaan lisää, saat mukaasi uutta tietoa ja inspiraatiota kestävästä kala-alasta.
Alustava ohjelma ja ilmoittautuminen
9.00 Ovet aukeavat – Tarjolla tulevaisuuden kestäviä kalaherkkuja sekä kahvia/teetä
9.30 Tilaisuuden avaus
9:35 Finns Want to Eat More Fish – Katriina Partanen, Executive Director, ProKala
9:55 One Planet’s Fish Consumption – Matti Ovaska, Leading Fisheries Expert, WWF Finland
10:25 Research Perspectives on the Sustainability of Fisheries
- Product Development and Consumer Perspectives – Nora Logrén, Doctoral Researcher, Nutrition and Food Research Center, University of Turku
- Biodiversity and Fish in the Diet – Aino Tarkkio, Doctoral Researcher, Nutrition and Food Research Center, University of Turku
(Tauko 10:55–11:10)
11:10 Whats next for fish? – Lauri Reuter, Partner, Nordic Foodtech VC
11:40 Climate Goals and Circular Economy in the City of Turku – Iris Kriikkula, Circular Economy Project Manager, City of Turku
12:10 Flavoria Innovation Festival goes fish – Information about the upcoming Innovation Week. Coordinators of the Innovation Festival
12.20-12.30 Tapahtuma päättyy & Innovaatiofestivaalin osallistujilla mahdollisuus esittää kysymyksiä
Ilmoittautuminen päättyy 16.10. klo 23.00. Keräämme ilmoittautumiset tarjoilun järjestämiseksi – ilmoitathan myös, jos et pääsekään paikalle.
Flavoria Innovation Festivalin ennakkotilaisuus tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kestävän kala-alan tulevaisuuteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Lisätietoja tapahtumasta:
Sini Laikola
sini.laikola@utu.fi
Emma Sivula
Emma Sivula@utu.fi
Tilaisuus järjestetään osana EU:n osarahoittamia ”WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut” -hanketta sekä Kalan laadun ja markkinoinnin kehittämisohjelmaa.