Työpajan tavoitteena on tutustua silakan ja kuoreen käytettävyyteen kuluttajan näkökulmasta. Lisäksi etsimme tutkimusesimerkkien avulla uusia käyttötapoja ja tutustumme kalojen käytön haasteiden ratkaisuihin.
Tilaisuuden tavoitteena on esitellä uusia tapoja hyödyntää palkokasveja, sekä rakentaa kaikille toimijoille kestävä ja kannattava elintarvikkeiden arvoketju pellolta kuluttajalle asti.
Tutustutaan avoimen datan merkitykseen ja mahdollisuuksiin ruokajärjestelmän muutoksen myllerryksessä. Mitä hyötyjä datan tehokkaammalla käytöllä voidaan saavuttaa? Tapahtuman avulla voit löytää omaan verkostoosi uusia ammattilaisia ja erilaisia näkökulmia.
Tervetuloa Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuuteen Medisiina D:n Aistikattilaan tiistaina 24.5. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi lyhyitä puheenvuoroja tutkimuksen ja yrittäjyyden suhteesta – lisäksi esittelemme paikallisia yrittäjyysohjelmia, joiden kautta omaa ideaa voi lähteä edistämään.