Siirry sisältöön
WiseFood
  • Tietoa hankkeesta
  • AjankohtaistaLaajenna
    • Uutiset
    • Tapahtumat
  • Innovation FestivalLaajenna
    • Yrityshaasteet 2025
    • Opiskelijoille
    • Innovation Festival yrityksille
  • VarsiFoodLaajenna
    • Hankkeesta
    • Hyllypaikka
    • Innovation ToolsLaajenna
      • Tutkimus­alustat
      • Ohjelmat ja kurssit
    • Yhteystiedot
  • FI
  • EN
WiseFood

Yrityshaasteet 2025

Syksyllä 2025 Innovation Festivalin yrityshaasteet pureutuvat kala-alan innovaatioihin aina tuotekehityksestä pakkaussuunnitteluun, markkinointiin ja vientiin. Huikeat viisi haastetta tarjoavat Kalaneuvos, Hätälä, Järki Särki, Kalavapriikki ja Turun kauppahallin kalaliikkeet. Tutustu haasteisiin tarkemmin alla!

Kalaneuvos: Nuorille kuluttajille suunnatun kirjolohituotteen kehittäminen ja pakkaussuunnittelu

#tuotekehitys #pakkaussuunnittelu

Hätälä: Kalaherkku Z-sukupolven kansainväliseen makuun

#tuotekehitys #kansainvälisyys

Järki Särki: Järki Särjestä houkutteleva arjen kalaruoka nuorille

#markkinointi #konseptointi

Kalavapriikki: Uudella teknologialla tuotetun nyhtökirjolohituotteen vienti Euroopan markkinoille

#vienti #kansainvälisyys #markkinointi

S. Wallin ja Herkkunuotta: Kalaliikkeiden bistron markkinointi kansainväliselle asiakaskunnalle

#turunkauppahalli #markkinointi #kansainvälisyys

Anni Kerttula Tutkimuskoordinaattori anni.kerttula@utu.fi
Sini Laikola Projektikoordinaattori sini.laikola@utu.fi
  • Tietoa hankkeesta
  • Ajankohtaista
    • Uutiset
    • Tapahtumat
  • Innovation Festival
    • Yrityshaasteet 2025
    • Opiskelijoille
    • Innovation Festival yrityksille
  • VarsiFood
    • Hankkeesta
    • Hyllypaikka
    • Innovation Tools
      • Tutkimus­alustat
      • Ohjelmat ja kurssit
    • Yhteystiedot
  • FI
  • EN