Innovation Festivalin yrityshaasteet 2025 on nyt julkaistu
Flavoria Innovation Festivalin yrityshaasteita on kerätty koko alkuvuoden ajan, ja nyt on viimein aika julkaista ne! Marraskuun innovaatioviikolla opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan kala-alan yritysten tarjoamia haasteita, jotka liittyvät tuotekehitykseen, markkinointiin, pakkaussuunnitteluun, vientiin ja kansainvälisyyteen. Viikon kantavina teemoina ovat viime vuoden tapaan vastuullisuus ja kiertotalous.
Mukana tänä vuonna ovat Kalaneuvos, Hätälä, Järki Särki, Kalavapriikki sekä Turun kauppahallin kalaliikkeet S. Wallin ja Herkkunuotta.
Kalaneuvos: Nuorille kuluttajille suunnatun kirjolohituotteen kehittäminen ja pakkaussuunnittelu
Hätälä: Kalaherkku Z-sukupolven kansainväliseen makuun
Järki Särki: Järki Särjestä houkutteleva arjen kalaruoka nuorille
Kalavapriikki: Nyhtökirjolohituotteen vienti Euroopan markkinoille
S. Wallin ja Herkkunuotta: Kalaliikkeiden bistron markkinointi kansainväliselle asiakaskunnalle
Opiskelijoiden ilmoittautuminen avataan pian, joten pysy kuulolla! Flavoria Innovation Festival järjestetään Turussa 10.–14.11.2025, ja mukaan ovat tervetulleita niin yliopistojen, ammatikorkeakoulujen kuin ammattikoulujenkin opiskelijat. Tapahtumaviikon kieli on englanti.
Flavoria Innovation Festival järjestetään osana Kalan laadun ja markkinoinnin kehittämisohjelmaa ja WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut -hanketta.