Aamukahvitilaisuus – Kiertotalous

Read this post in English

Tervetuloa WiseFood-hankkeen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana maaliskuussa on kiertotalous. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille.

Aamukahvitilaisuuden teemana on kiertotalous, ja kuulemme eri yritysten esimerkkejä teemaan liittyen. Aamu tarjoaa oivan tilaisuuden verkostoitua muiden osallistujien, kuten alan asiantuntijoiden, opiskelijoiden ja tutkijoiden, kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia, oppia uutta ja mahdollisesti löytää yhteistyökumppaneita tuleviin projekteihin.

Aika ja paikka:
ti 26.3. klo 9.00-10.30
Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10 D, Turku

Alustava ohjelma:

9.00 Vapaata verkostoitumista aamupalan lomassa

9.30

  • Lapin Maria hyödyntää hävikkitomaatteja tuoretomaattikastikkeessa – Saska Tuomasjukka, Lapin Maria
  • ResQ pelastaa ravintolaruokaa – Marjo Hinkkala, ResQ Club
  • Haku BoosTurku StartUp Journeyyn on nyt auki – Lauri Koittola, Boost Turku

10.10 Vapaata keskustelua

10.30 Tapahtuma päättyy

Tapahtuman kieli on englanti.

Aamukahvitilaisuudet pyrkivät tarjoamaan vinkkejä oman yrityksen perustamiseen, esittelemään ruokaketjun yritysten toimintaa sekä mahdollistamaan verkostoitumisen opiskelijoiden ja toimijoiden välillä. Wisefood-hanke järjestää keväällä 2024 kaksi aamukahvitapahtumaa, 2.2. aiheena oli tekoäly ja nyt maaliskuussa kiertotalous. Tilaisuudet jatkuvat syksyllä ja aikataulut julkistetaan myöhemmin keväällä.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia tilaisuuksien teemoihin ja vierailijoihin!

Lisätietoja tapahtumasta:
Emma Sivula
emma.sivula@utu.fi