Kaikille avoin innovaatioviikon kick off -tapahtuma 14.11.

Flavoria Innovation Festival on viikon kestävä innovaatiotapahtuma, jossa opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan aitoja yritysmaailman haasteita. Viikko käynnistetään maanantaina 14.11. kaikille avoimella avausohjelmalla, jonka jälkeen opiskelijatiimit pääsevät aloittamaan työskentelynsä. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja toivotamme kaikki aiheesti kiinnostuneet osallistumaan avaukseen. Innovaatioviikon järjestää VarsiFood-hanke yhteistyössä monialaisen Flavoria-tutkimusalustan ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa.

Innovaatioviikon avaustapahtumassa kuulemme lisää viikon taustoista sekä mukana olevista yrityshaasteista – tänä vuonna opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan Leipomo Rostenin, Jalostajan sekä Sodexon esittämiä haasteista. Pääset tutustumaan yrityshaasteisiin tarkemmin täällä. Opiskelijoita innovaatioviikolle on kutsuttu monialaisesti Turun yliopistosta, Turun ammattikorkeakoulusta, Åbo Akademista ja Ammattiopisto Liviasta.

Aiheeseen herättelevät tapahtuman vierailevat puhujat sarjayrittäjä Ronny Eriksson ja työelämäprofessori Reetta Kivelä. Eriksson avaa puheenvuorossaan polkua ideasta innovaatioksi, ja Kivelä ruokaketjun haasteista sekä toimintatapojen kehityksestä ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Puhujat:

Ronny Eriksson on sarjayrittäjä, tohtoriopiskelija sekä kestävän kasvun asiantuntija. Hänet tunnetaan useista projekteista kuten Ambitious.Africa, Norders ja Hanken Venture Lab. Hän myös uskoo, että yrittäjyys pohjautuu hyvinvointiin, jonka kautta ainutlaatuiset ja kestävät tarinat ja brandit syntyvät. Voit tutustua Ronnyyn tarkemmin ja laittaa myös kontaktipyynnön LinkedInissä.

Reetta Kivelä on yrittäjä ja työelämäprofessori Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Kivelällä on tohtorintutkinto elintarvikekemiasta ja hän on myös yksi Gold&Green Foods Ltd:n perustajista sekä Nyhtökauran keksijä. Hän on lisäksi yksi Nordic Umami Companyn perustajista. Tällä hetkellä Kivelä jakaa aikansa Helsingin yliopiston ja NUM:in välillä, jossa hän työskentelee innovaatiojohtajana. Kivelä on työssään omistautunut kestävän ruokajärjestelmän rakentamiselle, josta hän kertoo myös puheenvuorossaan.

Aika ja paikka:

Maanantaina 14.11. klo 12:15-14:00

Osmo Järvi -sali, Medisiina A-C, Kiinamyllynkatu 10, Turku

Ohjelma (englanniksi):

12.15 Flavoria Innovation Festival – Introduction to the Innovation Week and Company Challenges

12.30 From Idea to Innovation – sarjayrittäjä Ronny Eriksson

13.00 The Challenges of the Food Chain, the Role of the Development of Operating Methods in the Implementation of Climate Goals – työelämäprofessori Reetta Kivelä

13:30 Coffee and time for discussion

Ilmoittautuminen:

Muita kuin innovaatioviikolle osallistujia opiskelijatiimien jäseniä pyydämme ilmoittautumaan alla olevan linkin kautta: