TutustuminenTurun AMK:n elintarviketekniikan tutkimus- ja tuotekehitystiloihin
Onko sinulla tuotekehitysidea, jonka kanssa haluat edetä, muttet ole varma mikä on seuraava askel? Oletko kohdannut haasteen, jonka ratkaisuun haluaisit apua? Haluaisitko ajaa pieniä koetuotantoeriä, ennen kuin satsaat omaan laitteistoon?
Paikka: Turun AMK, Lemmikäisenkatu 30
Aika: 10.5.2023 klo 9- 12
klo 9.00 Tervetuloa, tutustuminen tiloihin, Eija Kulju
klo 9.20 Marjahillon/hyytelön valmistus ja aseptinen pakkaaminen (Mukaan omat työvaatteet mukaan, jos on)
Lounas n klo 12 omakustanteinen
Turun AMK: laboratoriossa on laaja laitekanta ja osaava henkilökunta. Toimeksiantojen aiheena voi olla esimerkiksi:
- elintarvikkeiden prosessointi ja elintarvikeanalytiikka
- elintarvikkeiden tuotekehitys, aistinvaraiset analyysit ja kuluttajatutkimus
- elintarvikkeiden lämpökäsittely ja sumutuskuivaus
- hiivakantojen tuotto ja analyysit
- panimoprosessin tutkimus, kehitys ja analytiikka
Tule tutustumaan Turun ammattikorkeakoulun tiloihin ja saat paikanpäällä vielä yksityiskohtaisempaa tietoa, mitä kaikkia yhteistyömahdollisuuksia Turun ammattikorkeakoulun kanssa onkaan!
Lisätietoja täältä: https://www.turkuamk.fi/fi/tyoelamapalvelut/palvelut/elintarviketekniikka-ja-tutkimuspanimo/