Tutustuminen Luonnonvarakeskuksen (Luke) Food pilottiin
Onko sinulla tuotekehitysidea, jonka kanssa haluat edetä, muttet ole varma mikä on seuraava askel? Oletko kohdannut haasteen, jonka ratkaisuun haluaisit apua? Haluaisitko ajaa pieniä koetuotantoeriä, ennen kuin satsaat omaan laitteistoon?
Paikka: Luke, Myllytie 1, Jokioinen
Aika: 25.5.2023 klo 10- 13
klo 9.00 Tervetuloa, tutustuminen tiloihin,
klo 9.20 tarkempi ohjelma päivitetään lähempänä ajankohtaa
Lounas n klo 12 omakustanteinen
Luken FoodPilot-koehalli Jokioisissa tarjoaa asiakkaan käyttöön laitteet ja palvelut, joita asiakkaan ei kannata hankkia itselleen. Pilottimittakaavan testaus vähentää varsinaiseen tuotantoon siirtymiseen liittyviä riskejä. Tuotannon ongelmakohtien ennakointi nopeuttaa prosessin siirtämistä teolliseen tuotantoon. Mahdollisen uuden tuotantoteknologian tarve voidaan arvioida jo ennen investointeja. Koe-erätuotannossa syntyvä materiaalimäärä mahdollistaa kattavat jatkotutkimukset.
Foodpilot pähkinänkuoressa:
- Tuotekehityshalli
- FoodPilot-koehalli, kasvispohjaisille tuotekonsepteille
- FoodPilot-koehalli, maitoprosessi
- Laboratorio- ja pilottimittakaavan erotusteknologiapalvelut
- Erikoistekniikat:
- ekstruusiotekniikka
- kalaöljyn ja -proteiinin fraktiointi
- kananmunan fraktiointi
- mikrokapselointi
- biojalostusteknologianlaboratorio
Tule tutustumaan Lunnonvarakeskuksen tiloihin ja saat paikanpäällä vielä yksityiskohtaisempaa tietoa, mitä kaikkia yhteistyömahdollisuuksia Luken kanssa onkaan!
Lisätietoja täältä: https://www.luke.fi/fi/palvelut/jokioinen-foodpilot-uudet-elintarviketeknologiat-tuotekehityksen-tukena