Tapahtumat

  • Ruokaketjun kumppanuudet – oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet Turun seudulla

    Milloin: 11.09.2025

    Edustatko Turun seudulla toimivaa ruokaketjun yritystä ja olisit kiinnostunut kuulemaan oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksista? Tervetuloa syyskuiseen aamukahvitilaisuuteemme.

    Lue lisää
  • Ideasparrailu tulevaisuuden yrittäjille

    Milloin: 15.04.2025

    Oletko kiinnostunut ruoka-alan yrittäjyydestä, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Onko sinulla idea, unelma omasta yrityksestä tai jo muovautumassa oleva konsepti? Tule mukaan matalan kynnyksen sparrailusessioon!

    Lue lisää
  • Aamukahvitilaisuus: Taikinasta bisnekseksi – näkökulmia leipomoyrittäjyyteen

    Milloin: 25.03.2025

    Miten solubiologista tuli kakkualan yrittäjä? Miten hapanjuurileivonnasta muotoutui toisen leipomoyrityksen kulmakivi? Tervetuloa herkulliselle aamukahville inspiroitumaan leipomoyrittäjyydestä!

    Lue lisää

Uutiset

  • Innovation Festivalin yrityshaasteet 2025 on nyt julkaistu

    Marraskuun innovaatioviikolla opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan kala-alan yritysten tarjoamia haasteita, jotka liittyvät tuotekehitykseen, markkinointiin, pakkaussuunnitteluun, vientiin ja kansainvälisyyteen.

  • Flavoria Innovation Festival – kalainnovaatioviikko: yrityshaasteita haetaan mukaan nyt!

    Vuoden 2025 Flavoria Innovation Festival pureutuu jälleen ruokaketjun haasteisiin. Tänä vuonna mukaan haetaan kala-alan yrityksiä ja nimenomaan kala-alan innovaatioihin, kestävyyteen ja kiertotalouteen liittyviä haasteita.

  • Elintarvikealan yrittäjyys kiinnostava vaihtoehto opiskelijoille

    Viime vuoden loppupuolella lähestyimme Varsinais-Suomen elintarvikealan opiskelijoita ja pyysimme heitä vastaamaan yrittäjyysmyönteisyyttä kartoittavaan kyselyymme. Vastauksista käy ilmi, että elintarvikealaan ja yrittäjyyteen suhtaudutaan pääosin myönteisesti, mutta opiskelijat toivovat erityisesti lisää tietoa ja tukea urapolkujen kehittämiseen.