Ruokaketjun kumppanuudet – oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet Turun seudulla
Edustatko Turun seudulla toimivaa ruokaketjun yritystä ja olisit kiinnostunut kuulemaan oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksista? Tervetuloa syyskuiseen aamukahvitilaisuuteemme, jossa Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun, Turun ammatti-instituutin, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Ammattiopisto Livian edustajat kertovat tarkemmin siitä, millaista ruoka- tai elintarvikealaan liittyvää yhteistyötä juuri heidän kanssaan voisi tehdä. Tilaisuutta voi seurata myös etänä.
Aika: 11.9.2025 klo 9–11
Paikka: Turun yliopiston Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10 / etäosallistuminen
Kohderyhmä: Varsinais-Suomen ruokaketjun yritykset
Alustava ohjelma:
8.30: Ovet aukeavat, tarjolla aamupalaa.
9.00: Tilaisuuden avaus ja WiseFood- ja TuRVa-hankkeiden teettämän yrityskyselyn tulosten esittely
9.15: Oppilaitosten edustajien puheenvuorot
- Turun yliopisto, Ella Koivuniemi
- Turun AMK, Eija Kulju
- TAI, Sari Keskitalo ja Jonna Tuomi-Lehtonen
- Raseko, Tomi Aho
- Livia, Taina Timperi
10.30: Oppilaitosyhteistyötä tehneiden yritysten kokemuksia ja keskustelua
- Juustopuoti, Jan Immonen
- Toinen yrityspuheenvuoro vahvistuu myöhemmin
11.00: Tilaisuus päättyy
Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi tilaisuuteen paikan päällä. Jos kuitenkin valitset ilmoittautumislomakkeessa etäosallistumisen, saat linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.
Lisätietoja tilaisuudesta antavat:
Anni Kerttula, Turun yliopisto
aleker@utu.fi
Sini Laikola, Turun yliopisto
simkok@utu.fi
Mervi Louhivaara, Pyhäjärvi-instituutti
mervi.louhivaara@pji.fi
Tilaisuuden järjestävät Turun yliopisto ja Pyhäjärvi-instituutti osana WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut- ja TuRVa – tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa -hankkeita. TuRVa-hanketta toteutetaan ELY-keskuksen maaseuturahoituksella.