Ruokaketjun kumppanuudet – oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet Turun seudulla

Edustatko Turun seudulla toimivaa ruokaketjun yritystä ja olisit kiinnostunut kuulemaan oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksista? Tervetuloa syyskuiseen aamukahvitilaisuuteemme, jossa Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun, Turun ammatti-instituutin, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Ammattiopisto Livian edustajat kertovat tarkemmin siitä, millaista ruoka- tai elintarvikealaan liittyvää yhteistyötä juuri heidän kanssaan voisi tehdä. Tilaisuutta voi seurata myös etänä.

Aika: 11.9.2025 klo 9–11
Paikka:
Turun yliopiston Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10 / etäosallistuminen
Kohderyhmä: Varsinais-Suomen ruokaketjun yritykset

Alustava ohjelma:

8.30: Ovet aukeavat, tarjolla aamupalaa.

9.00: Tilaisuuden avaus ja WiseFood- ja TuRVa-hankkeiden teettämän yrityskyselyn tulosten esittely

9.15: Oppilaitosten edustajien puheenvuorot

  • Turun yliopisto, Ella Koivuniemi
  • Turun AMK, Eija Kulju
  • TAI, Sari Keskitalo ja Jonna Tuomi-Lehtonen
  • Raseko, Tomi Aho
  • Livia, Taina Timperi

10.30: Oppilaitosyhteistyötä tehneiden yritysten kokemuksia ja keskustelua

  • Juustopuoti, Jan Immonen
  • Toinen yrityspuheenvuoro vahvistuu myöhemmin

11.00: Tilaisuus päättyy

Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi tilaisuuteen paikan päällä. Jos kuitenkin valitset ilmoittautumislomakkeessa etäosallistumisen, saat linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja tilaisuudesta antavat:

Anni Kerttula, Turun yliopisto
aleker@utu.fi

Sini Laikola, Turun yliopisto
simkok@utu.fi

Mervi Louhivaara, Pyhäjärvi-instituutti
mervi.louhivaara@pji.fi

Tilaisuuden järjestävät Turun yliopisto ja Pyhäjärvi-instituutti osana WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut- ja TuRVa – tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa -hankkeita. TuRVa-hanketta toteutetaan ELY-keskuksen maaseuturahoituksella.