Ruokaketjun kumppanuudet – oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet Turun seudulla

Etsitkö harjoittelijoita tai opinnäytetyön tekijöitä? Onko sinulla tuotekehitysidea, jonka kanssa haluaisit edetä, mutta et ole varma, mikä on seuraava askel? Kaipaatko innovatiivista näkökulmaa oman toiminnan kehittämiseen? Tervetuloa syyskuiseen aamukahvitilaisuuteemme, jossa Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun, Turun ammatti-instituutin, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Ammattiopisto Livian edustajat kertovat tarkemmin siitä, millaista ruoka- tai elintarvikealaan liittyvää yhteistyötä juuri heidän kanssaan voisi tehdä. Tilaisuutta voi seurata myös etänä.

Aika: 11.9.2025 klo 9–11
Paikka:
Turun yliopiston Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10 / etäosallistuminen
Kohderyhmä: Varsinais-Suomen ruokaketjun yritykset

Alustava ohjelma:

8.30: Ovet aukeavat, tarjolla aamupalaa.

9.00: Tilaisuuden avaus ja WiseFood- ja TuRVa-hankkeiden teettämän yrityskyselyn tulosten esittely

9.15: Oppilaitosten edustajien puheenvuorot

  • Turun yliopisto, Ella Koivuniemi
  • Turun AMK, Eija Kulju
  • TAI, Sari Keskitalo ja Jonna Tuomi-Lehtonen
  • Raseko, Tomi Aho
  • Livia, Taina Timperi

10.30: Oppilaitosyhteistyötä tehneiden yritysten kokemuksia ja keskustelua

  • Jan Immonen, Juustopuoti
  • Kirsi Hirvensalo, monipaikkayrittäjä, Myllykosken tila ja makeistehdas Makeidon

11.00: Tilaisuus päättyy

Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi tilaisuuteen paikan päällä. Jos kuitenkin valitset ilmoittautumislomakkeessa etäosallistumisen, saat linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja tilaisuudesta antavat:

Anni Kerttula, Turun yliopisto
aleker@utu.fi

Sini Laikola, Turun yliopisto
simkok@utu.fi

Mervi Louhivaara, Pyhäjärvi-instituutti
mervi.louhivaara@pji.fi

Tilaisuuden järjestävät Turun yliopisto ja Pyhäjärvi-instituutti osana WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut- ja TuRVa – tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa -hankkeita. TuRVa-hanketta toteutetaan ELY-keskuksen maaseuturahoituksella.