Peruttu: Workshop: Create & Innovate

Tapahtuma on peruttu, mutta järjestämme vastaavan tilaisuuden syksyllä!

Kenelle: Opiskelijat, aloittelevat yrittäjät tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Erityisesti ruoka- ja elintarvikealalta, mutta kaikki tervetulleita tilaisuuteen ja pitchaamaan!

Voit pitchata lyhyesti oman ideasi tilaisuudessa. Paikalla mukana mentoreita antamassa palautetta.

Aikaa keskustella mentoreiden kanssa. Saamme myös kuulla vinkkejä startup-yritys POPS!:lta heidän jakaessa tarinansa ideasta liiketoimintaan!

Aika: 4.4. klo 14.00-16.00

Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Turku

Ohjelma:

  • Idea of the workshops & What is Pop up? – Emma Sivula, Turun yliopisto
  • The loser entrepreneurs- who fucked up ALMOST everything.  Now after six years of entrepreneurship we wanna share the shit with you so that you wouldn’t end up doing the same mistakes – Hannamari Nurkkala, POPS!
  • Turku Food Weeks, possibility to try pop up -restaurant? – Hanna Sjöbring, Turun kaupunki
  • Possibility to pitch your idea & get feedback
  • Palautetta, aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Mitä aiheita ja vierailevia mentoreita halutaan tuleviin tapahtumiin?

Ilmoita halukkuutesi pitchata oma tuote- tai yritysideasi ilmoittautumisen yhteydessä!

Tervetuloa mukaan innostavaan tapahtumaan, joka kutsuu kaikki opiskelijat, yrittäjyyttä pohtivat ja intohimoiset innovaattorit mukaan! Haluamme kuulla juuri sinun ideasi ja tarjota tilaisuuden pitchata se lyhyesti tapahtumassa. Meillä on paikalla kokeneita mentoreita antamassa palautetta.

Onko pop upin perustaminen sinulle tuttua? Jos sinulla on mielessä ruokaan liittyvä konsepti tai haaveilet esimerkiksi pop up -kahvilan pystyttämisestä, Turun ruokaviikot ovat nurkan takana ja tarjoavat oivan tilaisuuden testata rohkeasti tuotteitasi. Onko sinulla idea, mutta kaipaat sparrausta tai osaamista sen viemiseen seuraavalle tasolle? Tule mukaan, me autamme!

Tapahtumassa keräämme listaa aiheista, joissa erityisesti kaivataan apua yritys- tai tuoteidean eteenpäin viemisessä. Tavoitteenamme on jatkaa työpajasarjaa ja tarjota tarvittavaa tukea tulevissa tilaisuuksissa. Tule mukaan seuraamaan, tapaamaan uusia ihmisiä ja verkostoitumaan. Ohjelmassa on yritystarinoita, mahdollisuus pitchata yritys- tai tuoteidea, mentoreiden esittely, nopeita tapaamisia mentoreiden kanssa sekä vapaata keskustelua ja verkostoitumista.

Huomioithan, että aikataulu saattaa muuttua riippuen siitä, kuinka monta pitchiä saamme.

Lisätietoja: emma.sivula@utu.fi