Raseko FoodLaboratory tarjoaa ohjausta, seminaareja, opintoretkiä, tuotekehityskoeajoja ja tutkintokoulutusta sekä tukee ja inspiroi artesaani ja lähiruuan tuottajia ja uusia tulevia toimijoita.
TUTUSTUMISKÄYNTIKIERTUE Varsinais-Suomalaisiin elintarvikkeiden tutkimus- ja kehitysalustoihin.
Welcome to the morning coffee event organized by the VarsiFood project on Friday 28.4. at 8:30-10. The topic of the morning coffee is Teams – Makers of the Future.
Tilaisuudessa esitellään alueen tutkimusalustoja, joissa yrittäjät voivat viedä esimerkiksi tuotekehitystään eteenpäin
Varsifood on mukana järjestämässä työpajaa, joka toimii jatkona 12.1.2023 pidetylle Kierrätyslannoitteista apua sadon turvaamiseen -webinaarille. Työpajassa on tarkoitus keskustella tarkemmin siitä, miten edistää Varsinais-Suomen alueen kierrätyslannoitteiden valmistusta ja käyttöä.
Flavoria Innovation Festival on viikon kestävä innovaatiotapahtuma, jossa opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan aitoja yritysmaailman haasteita. Viikko käynnistetään maanantaina 14.11. kaikille avoimella avausohjelmalla, jonka jälkeen opiskelijatiimit pääsevät aloittamaan työskentelynsä. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja toivotamme kaikki aiheesti kiinnostuneet osallistumaan avaukseen.
Tervetuloa VarsiFood-hankkeen järjestämään aamukahvitilaisuuteen keskiviikkona 26.10. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi puheenvuoroja yritysidean rahoitusvaihtoehdoista. Tilaisuus on toinen hankkeen puitteissa järjestettävien aamukahvien sarjasta.
Millaisia eri rahoitusmahdollisuuksia on tarjolla yritysten kasvun ja kansainvälistymisen rahoittamiseen ja miten tutkimustieto voi auttaa elintarvikeyritysten menestymistä? Tule West Coast Food Export -sparraustilaisuuteen Turkuun perjantaina 23.9.2022, niin kuulet vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin.
Tervetuloa kuuntelemaan paikan päälle tai etänä miten yritykset ovat hyödyntäneet dataa liiketoiminnan, tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.
Työpajan tavoitteena on tutustua silakan ja kuoreen käytettävyyteen kuluttajan näkökulmasta. Lisäksi etsimme tutkimusesimerkkien avulla uusia käyttötapoja ja tutustumme kalojen käytön haasteiden ratkaisuihin.
Tilaisuuden tavoitteena on esitellä uusia tapoja hyödyntää palkokasveja, sekä rakentaa kaikille toimijoille kestävä ja kannattava elintarvikkeiden arvoketju pellolta kuluttajalle asti.