Nosta kalaherkkusi kärkeen! Tehovalmennus Seafood Innovations -kilpailuun

Haluatko lisää näkyvyyttä ja myyntiä omalle kalatuotteellesi?

Pro Kala ry järjestää Seafood Innovations 2022 -kilpailun, jossa etsitään kalan käyttöä tai tarjontaa edistäviä innovaatiota, jotka ovat syntyneet vuosien 2021 -2022 kuluessa. Kilpailu on osa Kotimaisen kalan edistämisohjelmaa ja sen idea on peräisin edistämisohjelman puitteissa toimivalta Kalakumousverkostolta. Kilpailun toteuttaa Pro Kala ry.

Haluamme nostaa oman maakuntamme kalaherkut yhä useammalle lautaselle, joten järjestämme tehokkaan pikavalmennuksen varsinaissuomalaisten tuotteiden kisamenestystä parantamaan! Seafood Innovations -kilpailun voittajalle on luvassa 10 000 euron palkintoa ja muillekin menestyneille on näkyvyyttä helpottamaan uusien markkinakanavien valloittamista.  

Kisan ilmoittautuminen päättyy jo 16.10. Siispä tuumasta toimeen!

Valmennusohjelma tarjotaan jo olemassa olevan tuotteen jatkokehitykseen ja myyntiin. Valmennuksen ehtona on myös, että osallistujat hakeutuvat myös Seafood Innovations -kilpailuun. Valmennus tapahtuu 3-6 henkilön pienryhmissä.

Ohjelma:

Osa 1: Tuotteen jatkokehityspaja, Vetäjänä Tomi Aho, Raseko

Aika 30.9. klo 14-19
Paikka Raseko FoodLab, Juhaninkuja 1, Raisio
Ajatuksena tuotteen viimeistely laadusta, sisältöön, pakkaukseen, makuun ja rakenteeseen. Lisäksi tehdään ravintoarvolaskentaa.
Ilmoittautuminen sähköpostilla tomi.aho@raseko.fi. Lisätiedot saat myös soittamalla puh. 044 7057 461.

Osa 2: Kuluttajatestaus, Organisaattorina Nora Logrén, Turun yliopisto

Aika 4.10.
Paikka Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turku
Kuluttajatestaus ei edellytä yrityksen läsnäoloa, mutta tuotteiden asianmukainen kuljetus jatkokehityspajasta kuluttajatestaukseen on yrityksen vastuulla. Testauksessa 30 kalatuotteiden käyttäjää arvioi kilpailutuotteiden aistittavan miellyttävyyden sekä ostokiinnostuksen.

Osa 3: Myyntivalmennus

Aika 10.10. klo 9-12
Paikka Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, Turku
Tilaisuudessa saat kuulla kuluttajaraadin tulokset. Lisäksi kuulemme kauppiaan arvioin tuotteen kiinnostavuudesta ja mahdollisista parannuskohteista. Myyntivalmentaja sparraa tuotteen myynnissä – mitä korostaa ja miten.
Asiantuntijoina mukana K-Citymarket Salosta kauppias Eemeli Aaltonen ja kalamestari Elina Rahomäki, myyntivalmentajana Saku Hautala (Qalmari Oy).
Ilmoittautuminen lomakkeella klikkaamalla tästä.

Valmennus on maksuton ja sen järjestää VarsiFood-projekti yhteistyössä Kalastuksen innovaatio-ohjelman kanssa.   

Lisätietoja valmennuksesta hilkka.halla@yrityssalo.fi, puh. 050 5262081